EkoLive: Omistaminen – so last season? Yhteiskäyttö on uusi musta!

Nyt on aika mullistaa omistamisen kulttuuri, koska onhan se todellakin so last season! Jakamistalous tarkoittaa uudenlaista ajattelutapaa, joissa tavaroiden käyttäminen on niiden omistamista tärkeämpää. Tarvitsetko siis reiän seinään vai porakoneen?

EkoLiven estradille astuvat toimittaja, tv-tuottaja ja tietokirjailija Riku Rantala, kiertotalouden pioneeri Anne Raudaskoski sekä keskustelua luotsaava somepersoona, juontaja ja yrittäjä Sointu Borg.

Riku Rantala on toimittaja, tv-tuottaja ja tietokirjailija, joka toi ilmastonmuutoskeskustelun ensimmäistä kertaa laajasti kaupallisen tv-kanavan primetimeen vuonna 2019, kun ohjelma 100 kysymystä ilmastosta sai ensi-iltansa Nelosella. Yhdessä Tunna Milonoffin kanssa tehdyt Madventures-, Docventures- ja Mad Cook -sarjat sekä 11 tietokirjaa ovat tuoneet miehille kaikki alan tärkeimmät palkinnot, mm. Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon, Suomen Kuvalehden journalistipalkinnon, 11 Kultaista Venlaa ja Formaatti-Finlandian.

Kiertotalouden pioneeri ja asiantuntija Anne Raudaskoski on Ethica Oy:n toinen perustaja ja hänellä on mittava kokemus kiertotalouden, kiertotalouden mukaisen suunnittelun ja kestävän kehityksen esitelmöinnistä Suomessa sekä kansainvälisesti. Hän myös kirjoittaa aiheesta säännöllisesti eri asiantuntijafoorumeille. Raudaskoski avaa puheissaan kiertotalouden mahdollisuuksia ja miten sen avulla voidaan luoda kestävää kasvua.

Keskusteluosiota luotsaa Sointu Borg, joka tunnetaan parhaiten somepersoonana, yrittäjänä sekä hallitsevana Diili-voittajana. Soinnun roisi, rohkea ja sensuroimaton tapa puhua sekä esiintyä vangitsee kuuntelijoiden mielenkiinnon ja tuo loistavan lisän jakamistalouskeskusteluun asiantuntijoidemme sekä yleisön kesken.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tilaisuus järjestetään YouTubessa suorana lähetyksenä G Livelab Tampereen lavalta. Näillä näkymin yleisöä ei valitettavasti oteta paikan päälle.

EkoLiven järjestää Ekokumppanit Oy. Yhteistyössä JAKAJAT-hanke.

The event is finished.

Päivämäärä

08 Feb 2022
Expired!

Aika

18:00 - 19:00

Lisätiedot

Liity tapahtumaan

Sijainti

YouTube Live
YouTube Live
Kategoria
Ekokumppanit Oy

Järjestäjä

Ekokumppanit Oy
Sähköposti
info@ekokumppanit.fi
Verkkosivu
https://ekokumppanit.fi
QR Code