EkoLive: Yhdessä lähiluonnon puolesta – Jokainen voi edistää luontopohjaisia ratkaisuja

Toukokuun EkoLivessä sukelletaan luontopohjaisten ratkaisujen maailmaan. Ilmastonmuutos koettelee meitä pohjoisen asukkaita etenkin alati kasvavilla sademäärillä, jonka vuoksi myös tulvien uhka kasvaa.
EkoLive-illassa kuulemme, millaisia luontopohjaisia ratkaisuja Tampereella on jo kehitetty ja miten paikalliset asukkaat voivat konkreettisesti osallistua ilmastonmuutoksen ja sen aiheuttaman luontokadon torjuntaan.
Aiheesta ovat puhumassa kansainvälisen Urban Nature Labs -hankkeen asiantuntijat Maarit Särkilahti ja Salla Leppänen, jotka ovat olleet mukana kehittämässä Tampereen luontoperustaisia järjestelmiä ja erityisesti hulevesien hallintaa. Lisäksi lavalle nousevat Jere Nieminen ja Sonja Rapo luonnonsuojeluyhdistys Villi vyöhyke ry:stä, jonka tavoitteena on suojella ja edistää luonnon monimuotoisuutta ja ehkäistä luontokatoa monipuolisin tavoin.
Tervetuloa mukaan joko paikan päälle Tampereen G Livelabiin tai striimin äärelle kuuntelemaan ja keskustelemaan lähiluontomme tilasta sekä siitä, miten me kaikki yhdessä voimme tehdä osamme mittaamattoman arvokkaan lähiluontomme eteen.
🔊 Striimilinkki päivitetään tähän tapahtumakuvaukseen hyvissä ajoin ennen tapahtumapäivää.
👉 Seuraa EkoLiveä Instagramissa: @ekolive_official (https://www.instagram.com/ekolive_official/)
👉 EkoLiven verkkosivut: https://ekolive.fi/

The event is finished.

Päivämäärä

17 May 2022
Expired!

Aika

18:00 - 19:30

Sijainti

G Livelab Tampere
G Livelab Tampere, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere
Kategoria
Ekokumppanit Oy

Järjestäjä

Ekokumppanit Oy
Sähköposti
info@ekokumppanit.fi
Verkkosivu
https://ekokumppanit.fi
QR Code