Hyötykasvit laatikoissa – viljelylaatikoiden kylvötöitä Hiedanrannassa

Kasvimaalla puhumme laatikkoviljelystä ja kylvämme viljelylaatikoihin mm. salaattia ja yrttejä.

Hiedanrannan Syötävässä puistossa järjestetään toukokuusta lokakuulle avoimia ja maksuttomia puutarhatapahtumia, joissa viljellään yhteisöllisesti puiston kasvimaata. Tilaisuuksissa kylvetään ja istutetaan hyötykasveja, hoidetaan kasvimaata ja syksyllä korjataan satoa. Jotta viljelykasvit ehtivät kasvaa sadonkorjuukypsäksi, satoa jaetaan VAIN sadonkorjuutilaisuuksissa, siellä kulloinkin mukana oleville.

Tervetuloa mukaan koko perheen voimin! Tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille, ei ennakkoilmoittautumista. Kokoonnumme kasvimaalla maanantaisin klo 17 ja torstaisin klo 16.30 Hiedanrannassa, Syötävän puiston alueella. Osoite on Tehdaskartanonkatu 38. Pääset paikalle helposti pyörällä tai bussilla Paasikiventieltä Hiedanrannan pysäkiltä.

Auton voi pysäköidä Lielahden kartanon parkkipaikalle ja kävellä siitä puistoon. Huom: säävaraus! Ajankohtaisimmat tiedot tapahtumista löytyvät verkkosivuiltamme Facebookista @hiedanrannansyotavapuisto ja Instagramista @hiedanrannansyotavapuisto

Vallitsevien koronarajoitusten mukaisesti otamme tapahtumaan enintään 9 henkilöä saapumisjärjestyksessä. Pukeudu sään mukaisesti ja ota omat työkäsineet mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

The event is finished.

Päivämäärä

24 May 2021
Expired!

Aika

17:00 - 19:00

Sijainti

Tehdaskartanonkatu 38 33400 Tampere
Kategoria

Järjestäjä

Pirkanmaan Martat ja Hiedanrannan Kehitys Oy
QR Code