KIERTO FEST -kiertotalousmessut

KIERTO FEST lisää ymmärrystäsi kiertotaloudesta ja inspiroi tekemään arjen ilmastotekoja niin työssä, opinnoissa kuin vapaa-ajalla!

KIERTO FEST juhlistaa KIERTO-hankkeen päättymistä keräämällä yhteen kiertotalouden parissa toimivia yrityksiä, oppilaitoksia ja yhdistyksiä. Messuilla innostetaan ihmisiä tutustumaan kiertotalouteen erityisesti työllisyys-, yrittäjyys-, liiketoiminta- ja uranäkökulmasta.

KIERTO FESTin juontajana toimii säteilevä Sointu Borg.

Keynote-puheenvuoroissa kuullaan miten kiertotalous ja kestävä kehitys näkyvät työelämässä. Sarjayrittäjä, filosofi ja tietokirjailija Lauri Järvilehto puhuu tulevaisuuden työstä, jossa vahvana painopisteenä on työn merkityksellisyys. Merkityksellinen työ lisää tuottavuutta ja on jo nyt tämän päivän suuri kilpailuvaltti.

Toisena puhujana kuullaan kiertotalouden pioneeria Seija Lukkalaa, joka on ekodesignyritys Globe Hopen perustaja. Globe Hope on valmistanut hävikki- ja ylijäämätekstiileistä laukkuja ja asusteita jo vuodesta 2003 lähtien. Ekologisuuden lisäksi yritysvastuu on Seijalle liiketoiminnan ydintä.

Mielenkiintoisten puheenvuorojen lisäksi KIERTO FESTissä on luvassa muotinäytös, jossa mallit puetaan päästä varpaisiin vastuulliseen ja kierrätettyyn muotiin. Yleisö pääsee paikan päällä seuraamaan myös hävikkiruoan valmistusta.

The event is finished.

Päivämäärä

08 Dec 2021
Expired!

Aika

13:00 - 18:00

Sijainti

Tampere-talo
Tampere-talo Sorsapuistosali
Kategoria

Järjestäjä

KIERTO-hanke
Verkkosivu
http://www.kiertotaloudestakasvua.fi
QR Code