Luontopäivä Vapriikissa

Klo 11
Luontotohtorin opastus: Eläinten ja kasvien havainnointi luontoretkellä. Luontotohtorin opastuksella tutustutaan Tampereen luonnontieteellisen museon näyttelyyn ja paikallisluontoon sekä kuullaan samalla vinkkejä, miten erilaisia eläimiä ja muita eliöitä voi luonnossa tarkkailla. Opastus on suunnattu erityisesti lapsille ja lapsiperheille. Kesto 1 h, rajoitettu osallistujamäärä.

Klo 11, 12, 13, 14 ja 15
Oivalluksia ja pelejä luonnosta -paja. Luontoa voi tutkia lukemattomin eri tavoin, joskus tarvitaan sorminäppäryyttä, joskus nopeutta, toisinaan hiljaista pohdintaa. Kaikki tavat avaavat meille lähiympäristön ihmeellisyyttä. Luontokoulu Korennon paja sopii kaikenikäisille. Rajoitettu osallistujamäärä. Kesto 30 min.

Klo 12, 13 ja 14
Karhunkierros Tampereen luonnontieteellisessä museossa. Karhu valmistautuu talviunille Luonnontieteellisen museon lastenkierroksella. Mitä syksyisestä metsästä löytyy ravinnoksi pitkää talvea varten?

Klo 13
Lasten tiedeluento: Harrastusvälineitä luontoon. Sinäkin voit lähteä tutkimusmatkalle luontoon ja innostua erilaisista luontoharrastuksista, joista vinkkejä antaa Tampereen luonnontieteellisen museon tutkija Riikka Elo. Tiedätkö miten ötököitä saa kiinni? Tai mitä kasveja ja sieniä saa poimia? Ja miten ihmeessä voi nähdä ja tunnistaa lintuja? Lasten tiedeluennolla vastaukset selviävät ja pääset kokeilemaan luontoharrastusvälineitä. Kesto puoli tuntia, ennakkoilmoittautuminen Vapriikin infossa.

The event is finished.

Päivämäärä

19 Oct 2021
Expired!

Aika

11:00 - 17:00

Sijainti

Vapriikki
Alaverstaanraitti 5, 33100 Tampere
Kategoria

Järjestäjä

Luonnontieteellinen museo

Muut järjestäjät

Luontokoulu Korento
Sähköposti
jenni.skaffari@tampere.fi
QR Code