Nuorten retki

Hei sinä 13-17-vuotias, jota kiinnostaa luonnossa kulkeminen ja ympäristöasiat, lähde mukaan nuorten retkelle!

Retkeillään koko päivä monipuolisessa kansallispuiston luonnossa lauantaina 18.9. Yhteiskuljetus lähtee Nalkalantorilta, Tampereella, klo 10, paluu samaan paikkaan klo 20 mennessä. Kuljemme rauhalliseen tahtiin, vaihtelevassa maastossa 7,5 km läpi kansallispuiston: Jylhälle kalliorotkolle, vanhan metsän keskellä ja nähden kolme kaunista järveä, joista viimeisimmälle, upealle hiekkarannalle, päivä on hyvä päättää! Osallistumismaksu 10 € (sis. ohjauksen, matkat ja vakuutuksen), maksetaan lähdettäessä.

Osallistujilla tulee olla omat kevyeen retkeilyyn sopivat varusteet sekä riittävästi syömistä ja juomista koko päiväksi. Ohjaajilla on mukana muun muassa retkikeittimiä ruoan valmistamiseksi. Osallistujille lähetetään lisätietoa tästä ja varusteluettelo viimeistään saman viikon tiistaina.

Aiempaa retkeilykokemusta ei tarvita! Huomioitavaa on kuitenkin, että olemme koko päivän kävellen liikkeellä. Vietetään yhdessä aikaa loppukesäisestä/syksyisestä luonnosta nauttien ja harjoitellaan päiväretkeilytaitoja.

Lue lisää ja ilmoittaudu nuorten retkille nettisivuilta 13.9. mennessä: http://www.luontoliitto.fi/lhp/ekokipina-hanke

 • 00

  päivää

 • 00

  tuntia

 • 00

  minuuttia

 • 00

  sekuntia

Päivämäärä

18 Sep 2021

Aika

Yhteiskuljetus lähtee Nalkalantorilta, Tampereella, klo 10, paluu samaan paikkaan klo 20 mennessä.
10:00 - 20:00

Sijainti

Helvetinjärven kansallispuisto
Helvetinjärven kansallispuisto
Kategoria

Järjestäjä

Luonto-Liiton Hämeen piiri ry
Sähköposti
if.ottiilotnoul@phl
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!
QR Code