Sipulikasvien maailma – kasvimaaviljelyä Hiedanrannassa

Kasvimaalla puhutaan sipuleiden viljelystä. Tarkistetaan miten valkosipulit ovat lähteneet kasvuun ja istutetaan sipulipenkki.

Hiedanrannan Syötävässä puistossa järjestetään toukokuusta lokakuulle avoimia ja maksuttomia puutarhatapahtumia, joissa viljellään yhteisöllisesti puiston kasvimaata. Tilaisuuksissa kylvetään ja istutetaan hyötykasveja, hoidetaan kasvimaata ja syksyllä korjataan satoa. Jotta viljelykasvit ehtivät kasvaa sadonkorjuukypsäksi, satoa jaetaan VAIN sadonkorjuutilaisuuksissa, siellä kulloinkin mukana oleville.

Tervetuloa mukaan koko perheen voimin! Tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille, ei ennakkoilmoittautumista. Kokoonnumme kasvimaalla maanantaisin klo 17 ja torstaisin klo 16.30 Hiedanrannassa, Syötävän puiston alueella. Osoite on Tehdaskartanonkatu 38. Pääset paikalle helposti pyörällä tai bussilla Paasikiventieltä Hiedanrannan pysäkiltä.

Auton voi pysäköidä Lielahden kartanon parkkipaikalle ja kävellä siitä puistoon. Huom: säävaraus! Ajankohtaisimmat tiedot tapahtumista löytyvät verkkosivuiltamme Facebookista @hiedanrannansyotavapuisto ja Instagramista @hiedanrannansyotavapuisto

Pukeudu sään mukaisesti ja ota omat työkäsineet mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

The event is finished.

Päivämäärä

20 May 2021
Expired!

Aika

16:30 - 18:30

Sijainti

Tehdaskartanonkatu 38 33400 Tampere
Kategoria

Järjestäjä

Pirkanmaan Martat ja Hiedanrannan Kehitys Oy
QR Code