Ilmastosankarin tapahtumakalenteri

Tampereella tapahtuu! Ilmastosankarin tapahtumakalenteri kokoaa yhteen tamperelaiset ilmasto- ja ympäristöaiheiset tapahtumat, joita järjestävät lukuisat eri toimijat. Tapahtumakalenterista löydät esimerkiksi Tampereella järjestettävät ympäristöaiheiset koko perheen tapahtumat, luontoretket ja yleisöluennot.

Voit myös ilmoittaa oman tapahtumasi kalenteriin sivulta löytyvän lomakkeen kautta.

No event found!

Katso myös:

Ilmoita tapahtumasi Ilmastosankarin tapahtumakalenteriin

Voit ilmoittaa oheisen lomakkeen kautta tapahtumasi mukaan Ilmastosankarin Tapahtumakalenteriin. Tapahtuma ei siirry automaattisesti kalenteriin, vaan lisäyksessä voi olla muutaman päivän viive. Yhteyshenkilön nimi ja sähköposti eivät näy tapahtumakalenterissa.

Onko tapahtumatietoihin tullut muutoksia?

Lähetä mahdolliset muutokset/peruutustiedot tämän lomakkeen alta löytyvällä lomakkeella.

Tapahtumatietojen päivityslomake

Muuttuiko jo ilmoitetun tapahtuman tiedot tai onko tapahtuma jouduttu perumaan? Kerro muutokset tällä lomakkeella.

Ilmastosankari.fi – paikalliset ilmastoteot ja tapahtumakalenteri

Tältä sivulta löydät tamperelaiset ilmasto- ja ympäristöaiheiset tapahtumat kokoavan Ilmastosankarin Tapahtumakalenterin. Käy tutustumassa myös tamperelaisten omaan ilmasto-oppaaseen, josta löydät vinkkejä hiilijalanjälkeä pienentäviin ilmastotekoihin ruokaan, asumiseen ja energiaan, liikkumiseen ja vapaa-aikaan sekä ostoksiin ja kierrätykseen liittyen. Näillä vinkeillä jokainen voi pienentää hiilijalanjälkeään pieniä askeleita kerrallaan.

Omilla päivittäisillä valinnoillamme on välitön vaikutus ympäristöön. Melkein 70 prosenttia koko Suomen kasvihuonepäästöistä on lähtöisin meidän tavallisten ihmisten tavallisista elintavoista. Suurin osa päästöistä syntyy siitä, miten asumme, liikumme, syömme ja mitä ostamme. Näillä tavallisilla arjen osa-alueilla on helppoa tehdä pieniä muutoksia omiin tottumuksiin, niin kotona kuin työpaikalla. Arjen tekojen ja päivittäisten valintojen muuttaminen ilmastoystävällisempään suuntaan on vaivatonta – ilmastoystävälliset toimet voivat olla jopa elämänlaatua parantavaa. Pienillä teoilla on suuri merkitys kokonaiskuvassa päästöjen pienentämiseen.

Laske oma hiilijalanjälkesi

Tee Kestävät elämäntavat -testi alla, joka mittaa henkilökohtaisen hiilijalanjälkesi. Valitse tämän jälkeen arkeesi sopivia keinoja hiilijalanjälkesi pienentämiseksi– tamperelaisten oma paikallinen ilmasto-opas tarjoaa runsaasti ilmastotekovinkkejä.